Xiaomi Balance Скутер Handle регулируем волан Quick Release Mini Pro Скутер Hand Control Xiaomi Mini САМ handlebar Handle
New - 36 %

Xiaomi Balance Скутер Handle регулируем волан Quick Release Mini Pro Скутер Hand Control Xiaomi Mini САМ handlebar Handle

Налично
BGN 223.97
BGN 143.00
Продукти:

$ 760 $950 $ 185 $235 $ 715 $889 $ 1425 $1900 $ 874.5 $1166 $ 441.7 $589 $ 591 $789.00 $ 89.5 $169.00 $ 118 $139.00 $ 24.74 $32.99
2017 Xiaomi Mini Handle Adjustable Handbar Mini Pro Скутер Hand Self Control Balancing Скутер Xiaomi Mini САМ Handbar Handle
Технически характеристики :
Материали : Алуминий
Дължина : регулируема (около 82-107см)
Характеристики : Регулируема дължина, с притежателя на телефона
Подходящ за NINEBOT MINI PRO скутер и XIAOMI MINI Scooter.
В цената не е включена скутер!
Забележка :
Има два вида дръжки.
Тип I : без функция за бързо освобождаване.
Тип II : с функция за бързо освобождаване.
Забележка : доставката се извършва според стандарт или премиум-клас по ваш избор.
В страните на местоназначение могат да се налагат мита, различни от други страни.
Ако имате нужда от нашата помощ за данъци, моля, оставете бележка под вашата поръчка.
И ако имате нужда от по-бърза доставка, Можете да изберете начин за доставка на DHL/UPS/ E-EMS.
1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.
5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.
1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение в рамките на 7 дни, то ще се счита за използван и ние не предприемем връщане или замяна. Изключения не се случва! Разходите за доставка се носи от купувача. Връщането на помещението трябва да бъде ПРЕДОПЛАЧЕНА; ние не приемаме никакви колети без предплатени разходи за доставка.
2.всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка. И купувачът трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият PO#.
3.Ние ще ви върнем пълната сума за плащането след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция в . Или пък можете да изберете замени.
Ако трябва да върнете продукт, моля, напишете своя Ali Express НОМЕР, адрес на електронна поща, номер за контакт, причината за връщане и доказателства. Стоката трябва да бъде нов и невредим, който може да се продаде отново. За разходите за доставка спазваме следните правила.
ПРИЧИНИТЕ РЕТУРЕНА
РАЗХОДИТЕ ЗА ВРЪЩАНЕ
РАЗХОДИТЕ ЗА ПОВТОРНО ИЗПРАЩАНЕ
КОМЕНТАРИ
Що се отнася до разходите за доставка на продавач, тогава върната стока трябва да бъде изплатена за разходите за доставка. Цената за доставка ще бъде върната на купувача с получаването на продукта. Моля, изберете обикновен начин за доставка за обратната доставка.
Грешен Предмет
Продавач
Продавач
Купувача не ми харесва получен продукт
Купувачът
Купувачът
Грешен размер
Купувачът
Купувачът
Разликата в цвета, незначителни следи от шал и други нестандартни проблеми
Купувачът
Купувачът
Преди да можем да доставим стоката, ние винаги проверяваме качеството на стоките строго, за да се избегнат проблеми с качеството.

Всичко за продукта

търговска марка:
ФАЙНЕОНЕ
CE Certification:
ДА
Материал На Рамката:
Алуминий / Сплави
Напрежение на батерията:
да се справят
документ:
Парапет
максимална скорост:
да се справят
Тип:
Панел За Ръчно Управление
Име:
Xiaomi Mini / Mini Pro Дръжка
Модел№.:
За Xiaomi Mini, за Ninebot Mini Pro

Клиентите също избират