52x52 см цветни пера печат квадратен копринен шал дамски дами коприна Кепър шалове тайна вратовръзка модни аксесоари
New - 13 %

52x52 см цветни пера печат квадратен копринен шал дамски дами коприна Кепър шалове тайна вратовръзка модни аксесоари

Налично
BGN 20.77
BGN 18.00
Продукти:


52x52 см цветни пера печат квадратен копринен шал дамски дами 100% коприна Кепър шалове тайна вратовръзка модни аксесоари
Материал : 100% Коприна Кепър
Размер : 52x52cm
Край : Подгъва Ръчно Валцоване
Доставка :
1. Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни .Доставката отнема около 10-35 работни дни въздушна поща стълб кит, EMS за 5-8days, DHL за 2-5days.
Поръчка ще бъде обявена като подарък и на по-ниска цена, за да се намали и сведе до минимум вашия потребителски данък,както и лесно митническо оформяне.
2. Цена за доставка : натиснете раздела "доставка и опаковка" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка. Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.
3. вносни такси : данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки
Ако се предлагат на цена много подробности от нас през това време, то ние съвместим вашата пратка пратка и ще ви даде малка отстъпка.
Ако получения от вас продукт е повреден, моля, направете снимка на го и го изпратете на нашия електронен адрес. Ако продуктът наистина е повреден, пълно възстановяване на сумата или новата смяна е в ред. Но в замяна се нуждае от това ,за да ви предложи друг продукт от нас, тогава ние ще ви ги изпратим заедно. В противен случай ще трябва да заплатите доставката на тази замяна.
Коментари :
На всички положителни мнения са добре дошли .
Ако сте доволни от нашите услуги и продукти, моля, пишете ни на положителна оценка. И ние ще направим същото с вас.
Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас на първо място, а не оставяйте отрицателна обратна връзка. Просто е отрицателна или неутрална обратна връзка няма да реши проблема.
Моля, повярвайте ни, че можем да решим този проблем задоволителни начини.

Всичко за продукта

Тип Елемент:
Шалове
Пол:
Жени
Отдел Име:
Възрастен
Стил:
Модни модели
Материал:
Коприна
Вид На Шалове:
Шал
търговска марка:
ECTIC
Дължина Шалове:
Вид На Модела:
С щампи
Номер На Модела:
55008

Клиентите също избират