5pics пластмасов скоростна зъбни рейки направи различни съоръжения колелото нащърбена предаване на зъбни рейки синхронна работа с найлон обратно

5pics пластмасов скоростна зъбни рейки направи различни съоръжения колелото нащърбена предаване на зъбни рейки синхронна работа с найлон обратно

Налично
BGN 4.78
Продукти:


5pics пластмасови зъбни багажник и зъбни колела зъбни прехвърляне на назъбено колело звезда синхронна работа с найлон кутия
Модул За Стелажи : 0,5
Дължина стелажи : 125 мм
Височина на шкафа : 7mm
Ширина на зъба : 4 мм
Фикчированная апертура : апертура 2.05 mm, отвор 2.55 mm голямо
още по-евтино на www.sinoning.com следете за новини на Facebook : facebook.com/sinoning начин на плащане :
Ние приемаме плащане само чрез .
Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да се плати. Ние изпращаме само до вашия адрес .
Детайл ще бъде потопен в рамките на 2-5 работни дни, след като получим обезщетение (някакъв подгонянный продукт може да отнеме по-дълго ) кораб : 1.ние ще изпратим на световно въздушна поща стълб на кит или на стълб, Хонг конг с проследяване номер.(за поръчка на по-малко от $5, искаме покрай ec-firstclass.org не може да бъде на пистата) 4. Голяма част от въздушна поща отнема 7-25 работни дни от датата на доставка.
5.ние ще изпратим данни за подарък и обявяваме по-малко опити за избягване на данък върху вноса.
6.ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.
7.ние ще изпратим на САЩ e Packet,той често се взема за около 7 до 12 работни дни.
Коментари :
Ние зависим от нашата репутация Alibaba и удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.
Ако сте любители на моите стоки, моля, оставете ме на добра обратна връзка. Вашите действия ще ни помогнат да предложим мляко и хляб. Аз ще направя същото за теб.
Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни неутрални коментари. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.
Връщане :
Ние предлагаме гаранция от 1 година. Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни от датата на доставка.
Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта.
Но разходите за транспорт и застраховка, не подлежат на връщане.
Стоки, върнати след 7 дни доставка, имат право само на ремонт.
Купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката.
Контакти :
На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа
Ако не получавате ourreply, моля, любезно се обиждайте на електронната си поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро .
Ако пишете ни и няма да чуете отговор, моля пишете отново през системата на Алиби, тъй като понякога нашите пощенски сървъри имат грешки.

Всичко за продукта

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Материал:
Пластмаса
търговска марка:
Грях.

Клиентите също избират