12 кухини на ротационен молив за очна линия на очите и молив за устни, попълване на мухъл алуминий предлагат ключарски повод
New - 5 %

12 кухини на ротационен молив за очна линия на очите и молив за устни, попълване на мухъл алуминий предлагат ключарски повод

Налично
BGN 291.20
BGN 277.00
Продукти:


Очна линия dailup молив може да се наложи да :
12 кухини на ротационен молив за очна линия на очите и молив за устни, попълване на мухъл алуминий включва случай fitte
Повече снимки на продукта показват данни :
Описание Размер :
Размерът, който ви предлагаме, е на обичайния размер за европейски и американски клиенти. ако не сте съвсем сигурни за вашия размер чаши червило. моля, поставете тапата червило до нас преди да поръчате, ние подгоняем на мухъл според точната опаковка, за да се гарантира, че мухъл ще работи за вашата корк червило.
Инструкции за почистване и поддръжка за червило Мухъл& Makeup Молив :
1.Когато получавате форма,първо направете го, напоени с козметично бяло масло или зехтин, а след това избършете с формата на памучен тампон или мека кърпа, за да се запази формата на суха.Задължително използвайте памучен тампон или избършете маслото сухи никога силно да не се изтрие форма, триене лесно чернит форма. Ако вие не искате той да е наситен с бяло масло или зехтин, поне, трябва да се провери, е дали дупка усмивка вътре, ако има, моля, почистете с мека кърпа.
2.Ако използвате прес-форма за първи път или след продължителен период на съхранение, това е по-добре да се откаже от първите 2-3 партии изпълнен материал. В този случай можете да премахнете остатъците от техническо масло или червило, останалите до последно време.
3. Изсипете червило във формата, го оставете настрана за 30 минути при стайна температура, ако се сложи в хладилник за охлаждане на 20 минути са достатъчни, след като червило, като е твърда, а след това внимателно отстранете капака форма, за да сте сигурни, че червило в долната част на формата, не дърпа с капак, завинтите чаша калъф за червило отгоре, поставете регистрационна червило форма кухина-силно натиснете към дъното на формата, а след това издърпайте направо.
4.при почистване на мухъл. Моля, използвайте мека кърпа, избършете форма и вътрешната пропаст, ако депозират в продължение на дълго време, моля, четка бяло парафиновое масло или силиконово масло в страничната цепка. Ако ще го използвате често, моля, не забравяйте да намажете с бяло парафиновое масло или силиконово масло в страничната цепка след известно време, за да поддържа форма в добро състояние.
Внимание : моля, избягвайте допир с вода, боли повърхността на алуминия, което води до увреждане на форми и да скъси, ако не сте внимателни и допир с вода, моля, използвайте суха, мека кърпа избършете го незабавно.
условия за плащане :
НАБИРАТЕЛНИ / Paypal и TT всички приемливи; моля, не плащат, преди да получите нашето потвърждение. ние ще потвърдим цена за доставка в съответствие с честота на обновяване!
Опции За Доставка :
Ние изпращаме нашите стоки EMS, DHL, UPS, за цена на пратка ,това е просто линк, разходите за транспорт-това е просто формат, моля, консултирайте се с онлайн услугата, преди да поръчате. обикновено истинската разходите за транспорт ще бъде по-ниска, отколкото автоматичен формат в интернет. преди да направите своята поръчка ,моля ,свържете се с нас, ние ще се опитаме да ви предложим най-доброто предложение. след доставката, ние ще ви изпратим имейл, номер за проследяване. Транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
Специална инструкция за e PACKET & EMS : всички клиенти, които ще изберат e Packet & EMS като начин на доставка.

Всичко за продукта

Номер На Модела:
CM-LSM-12-WUEP
Материал:
Метални
Размер:
12 cavities
Функция:
пълнеж червило
is_customized:
Yes
Направен от:
Алуминий
Функция:
попълнете молив за очна линия на очите и молив за устни

Клиентите също избират