11 инча огромни големи бродерия с лепенки живеят свободно да се вози безплатно за якета обратно жилетка мотоциклет колоездач 28.8 см *27 см

11 инча огромни големи бродерия с лепенки живеят свободно да се вози безплатно за якета обратно жилетка мотоциклет колоездач 28.8 см *27 см

Налично
BGN 15.84
Продукти:


Шия напред
Материал : плат
Техника На Изпълнение : Бродирана
Размер : 11,2 "инча * 10,6" инча или 28,8 см * 27 см
Пластира може да се персонализира, се нуждаят от допълнителна такса.Моля, не се колебайте да се свържете с мен за подробности.
Снимките На Продуктите :
Заводска Изложба :
Доставка :
DHL, UPS, TNT, Fedex, и EMS, E-EMS Express за възможности за доставка.Ако имате нужда от експресна начин на доставка, моля, свържете се с мен за подробности, преди да направите поръчка.
Митници :
Ще обявим стойността на продукта като заявката или с по-ниска цена, за продукти по-лесно се състоя си митницата.Това е ваше задължение, за да изчистите обичай във вашата страна.Ако таксата се случи, то е ваше задължение е да плати за тях.Благодарим ви за разбирането.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при повторно връщане на вещта, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.Купувачът носи отговорност за предоставяне на разноски, за да си върне детайли.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Всичко за продукта

Вид На Продукта:
Пластира
Характеристика:
3D, екологично чист
Техника:
Бродирана
Размер:
28.8CM *27CM
Стил:
Шев-На

Клиентите също избират