Deerekin 9H закалено стъкло LCD Екран протектор за Leica SL (Typ 601) TYP601 / Leica M10 цифров фотоапарат

Deerekin 9H закалено стъкло LCD Екран протектор за Leica SL (Typ 601) TYP601 / Leica M10 цифров фотоапарат

Налично
BGN 8.72
Продукти:


Описание на продукта защитете монитор на вашия цифров фотоапарат от надраскване, прах и отломки с помощта на този защитен екран от закалено стъкло. Той е направен така, че да отговарят на точни размери на дисплея на камерата. Слой от силиконов гел на протектора позволява надеждно да се придържаме към екрана, не оставя лепкави следи. Лесно се инсталира, без забавяне никакви въздушни мехурчета, и е толкова лесно да се премахне. *** Забележка : само за основния екран LCD ***
Детайли На Продукта
Търговска Марка : Deerekin Състояние : Чисто Нов (Нераспечатанный / Неизползван / Непокварен ) Материал : Закалено Стъкло (Анти-Нулата, Анти-Прах) Дебелина : 0.3 мм, Твърдост : 8-9 H висока предавка : 95% аксесоари : алкохолът уплътнение x1, колектор на прах x1, екскурзовод на стикер x 2 съвместимост с : TYP601 / M10 гаранция : 6 месеца като придават на екран протектор за екрана. 1. Уверете се, че на екрана няма прах/кал. 2.Ако има прах/кал, почистете го с помощта на аксесоари.
Снимки На Продукта
Моля, обърнете внимание, че вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи до началото на търга или покупка.
Купувачът е отговорен за каквито и да е ограничения за внос и забранените за внос стоки. Също така може да има правни ограничения по отношение на територии за дистрибуция. Поради факта, че ми е почти невъзможно да се разбере на всички ограничения на всяка марка, във всяка страна, аз ви моля да купувачът проверих правила за внос, преди пускането на поръчката и се е убедил, че адресът за доставка се намира не на тези територии.

Всичко за продукта

търговска марка:
Оленькин
Пакет:
ДА
Размер:
AS SL
Номер На Модела:
DK-GSP-SL
Воспользуйся:
Камера

Клиентите също избират