Контрол на температурата фитинги битови газов бойлер с двухпроводным пулсиращи точки воспламенителем

Контрол на температурата фитинги битови газов бойлер с двухпроводным пулсиращи точки воспламенителем

Налично
BGN 6.72
Продукти:


Фирмата ни е специализирана в продукти и сбываниях различни видове електрически нагревателен елемент, пълни разнообразий, спецификации на широко. Настояват за приемане на висок клас материали в страната и чужбина, специализирана в производството на мед, алуминий, титан, материали от неръждаема стомана, като например електрическа, топлинна тръба, отопление прът, гореща плоча, промишлена специална черно-бяла порцеланова електрическа, топлинна тръба, кварцевая електрическа, топлинна тръба, титанов изделия и индустриална индивидуалният електрическа, топлинна тръба, широко използвани в индустрията, хранително-вкусовата печки, битови электроприборах и други машини и електронното оборудване. Срок на експлоатация на продукта дълъг и стабилно качество. Смогите също да бъде индивидуално в съответствие с потребителското търсене на различни спецификации, материал. Там предварително оборудване за откриване, строга система за управление на качеството, продукти фабрика в съответствие със стандарт JB4088-85, след удостоверяване CQC.
Забележка : Ако в спецификацията не е ваша потребност,моля, свържете се с нас.можем да го направим в съответствие с вашите нужди.
Плащане ние приемаме т/T, Набирателни и western Union
Доставка обикновено, вашите парцел изпратени в рамките на 3 дни. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Срок на доставка : Безплатна доставка за изпращане по пощата на Китай, повечето страни може да се стигне до 15~35 дни. Русия и Бразилия става бавно, може да се наложи 20~90 дни. Ако не го получите в рамките на 45 дни, моля, пишете Ми, Аз ще проверя за вас.
Обратна връзка ние много ценим своя 5-звезден положителна оценка. Ние имаме програма, която автоматично да отговаря, тъй като само вие оставяте вашия кометар. Ние високо ценим Вашите съвети, които ни дават възможност да ви предложим най-добрите услуги. Ако имате някакъв проблем с вашата поръчка или искате да разберете повече информация за нашите продукти , не се колебайте да ми кажете за това, ние правим всичко възможно, за да разреши проблемите си.
Връщане и гаранция ние не приемаме връщане в рамките на 7 дни. Возвратная транспортът ще бъде отговорност на продавача, освен ако това е проблем за качество или получавате продукт, тъй като не е описано, в противен случай купувачът ще бъде возвратную на превоз, или връщане на парите не е позволено (при връщане на продукта, моля пазете оригиналната опаковка) имаме гаранция 6 месеца на нашите продукти, ако продуктите, които купувате, дефектни в рамките на 1 месец . ние ще ви изпратим замяна без допълнителни такси или връщане, когато получим дефектни продукти, ако не сте доволни от продукт, можете все още да ги връща обратно към нас, но ще трябва да плати на доставка на пратката.

Всичко за продукта

Тип:
На Части Газов Нагревател
Номер На Модела:
32-лянсяньмайчун

Клиентите също избират