Нов 7075 лук преса алуминиева сплав съставката лук преса за регулиране на съставката лук Аксесоари Инструменти
New - 5 %

Нов 7075 лук преса алуминиева сплав съставката лук преса за регулиране на съставката лук Аксесоари Инструменти

Налично
BGN 102.38
BGN 97.00
Продукти:


Ние можем да изпратим вашата стока чрез DHL, EMS, China Post, Singapore Post и други методи.
Купувачите носят отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. ние можем да напишете "образец" или "подарък" на пакета, за да избегнете някои от тях, ако купувачът поиска.
Пакети ще бъдат изпратени в рамките на 2-4 работни дни след извършване на плащането. ако имате някакви специални изисквания за вашата поръчка или в пакет, тогава моля, обърнете внимание, преди да плати, или ние ще използваме пакети стойности по подразбиране.
Пакети, изпратени China Post и Singapore Post, обикновено отнема 3-5 работни дни, за да покаже данни за проследяване в интернет. Можете да следите информация за вашето помещение себе си в интернет с помощта на отслеживающего стаи или да се обърнат към нас за помощ.
Може да има малка грешка в размера или цвета между продуктите, които сте придобили, и снимки в интернет, това е свързано с различни размери и цветове на монитора. ако сте сериозен купувач и се очаква 100% същия, моля, помислете за това, преди да закупят.
Ако сте доволни от нашите продукти и нашите услуги, моля, отделете няколко секунди, за да оставите 5-звезден съвет, което е много важно за други купувачи и нас.
ако не удовлетворяетесь с нашите продукти или нашите услуги, моля свържете се с нас преди да излезе отрицателен резултат на експозиция или разкриване на спор, ние ще направим най-доброто ни, за да разреши проблема, като изпрати ново вас едно или возвратите вас. ние ще бъдем благодарни, ако можете да го разгледа.

Всичко за продукта

Воспользуйся:
Стрелба
Номер На Модела:
Wolfbowpress-TP0173
Тип:
Набор От Лъка И Стрелата
търговска марка:
МАК
Материал:
High-performance алуминиева сплав 7075
Тегло:
1.2 kg
Воспользуйся:
Регулиране на съставен лък

Клиентите също избират