2 порта Bi-direction HDMI Switcher 2x1/1x2 Хъб Box Дърва Selector с поддръжка на HDCP Passthrough 4K Ultra HD 1080P 3D
New - 11 %

2 порта Bi-direction HDMI Switcher 2x1/1x2 Хъб Box Дърва Selector с поддръжка на HDCP Passthrough 4K Ultra HD 1080P 3D

Налично
BGN 13.44
BGN 12.00
Продукти:

2 порта Bi-direction HDMI Switcher 2x1/1x2 Хъб Box Дърва Selector с функция за поддръжка на HDCP Passthrough 4 K Ultra HD 1080 P 3 D :
100% Чисто Нов И Високо Качество !
2 x 1/1 x 2 двупосочни HDMI суич
Прекъсвач с бутон в горната част и две led индикаторные лампи. Бутон действително ви позволява да избирате между два режима : дадете ли сигнал от едно устройство към други два или обратното. Това означава, че този ключ е двупосочна-сигнал на HDMI може да отидете във всяка посока.
Първият пример е доста обычен за HDMI-сплиттеров : вие кука един източник за входящото видео (лаптоп, ТВ-бокс, DVD-плейър), и сигналът се разделя и се предава на 2 различни устройства (обикновено телевизори).
Вторият пример се различава по : два устройство (например DVD плейър и игрова конзола) се свързват към ключа, и се изпраща сигнал на един телевизор. Това означава, че не трябва да се променят кабели, Ако искате да свържете друго устройство. След гледане на филм на DVD плейър можете лесно да преминете към възпроизвеждане на видео игри.
Трансфер На Сигнала На Големи Разстояния
Кутия за превключвател, HDMI вход и изход кабели могат да достигнат до 5 метра. Дори когато кабели такива дълги, няма проблем със загуба на сигнал или прехвърлянето на данни. Кабели, винаги поддържат своята висока честотна лента 3,4 Gbit / s.
Максималният работен ток е 15 мА, а ключа hdmi V1. 4 отговаря на всички спецификации HDMI
V1. 0, V1.1,V1.2,V1.3,V1.4.
Няма нужда да се притеснявате за визуални и звукови характеристики, множествена преминете hdmi осигурява предаване на сигнал без загуба на качество, както на аудио, така и видео.
Насладете Се На Най-Луксозните Видео И Аудио
Благодарение на HDMI capture той поддържа всички видове видеоформатов, като 3 D, 1080p, разделителна способност 2 K 4 K x, както и на HD audio.
Преминете на HDMI е с широк спектър на приложение. Switcher работи с всички устройства, оборудвани с HDMI порт, като например КОМПЮТРИ, лаптопи,игрови конзоли XBox 360, Xbox One, PS3, PS4, проектори, телевизионни приемници, телевизори и др.
По-голямата част от времето, hdmi-сплиттеры, използвани в електронните магазини, големи търговски центрове,концертни зали или клубове. Обаче HDMI-сплиттеры могат да бъдат доста полезни за домашна употреба, особено ако имате няколко устройства.
Лесен за използване
Повечето устройства в тази категория не са особено малки,но ни наистина се откроява от продуктовата линия while. По принцип, това е малка кубичен предмет, който лесно се побира в дланта си и буквално не заема никакво място.
Всичко в този превключвател излъчва лекота. Дори не много опитен потребителят може да го зададете за няколко минути.
Хъб HDMI switch, hub поддържа plug и play.Външно захранване не е необходимо, връзката се извършва само чрез HDMI кабел.
HDMI switcher просто превключва сигнал, не е външен източник на захранване, входно устройство трябва да има на входа на електрически ток, тогава HDMI работи правилно. (Повечето игрални устройства с интерфейс HDMI, свързани към външен източник на захранване, изходен интерфейс HDMI ще има електрически ток).
Ако преминете HDMI не работи,моля, проверете своята входно устройство, отговаря на това дали използването на присъединителния проводник на изискванията на стандартен проводник с външния захранването.
1 x 1*2 двупосочни HDMI суич
Ние водим по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO). Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща. Срокът на доставка зависи от превозвача, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.

Всичко за продукта

търговска марка:
WZOG
Пол:
Жена-Жена
Жак И:
HDMI
Външен Източник На Захранване:
No
B Конектор:
HDMI
Пакет:
Комплект 1
Пакет:
No
Усилвател:
No
Номер На Модела:
N/A
Размер:
Other
Тегло:
-
Тип:
N/A

Клиентите също избират