Начало предсказательная система магациана (дървена версия)/трикове/сценична магия
New - 5 %

Начало предсказательная система магациана (дървена версия)/трикове/сценична магия

Налично
BGN 216.00
BGN 205.00
Продукти:

Начало на система за прогнози е начало на система за прогнози, най-странният, практично и универсално преносимо предсказание някога! Малко елегантно изработен сандък виси в очите на всички от едната страна на сцената. Във всеки един момент от речта си предлагате на зрителите да се нарече, или свободно да изберете всичко, което те желаят : стаи, града, хранителни продукти, имена и т.н. - без никакви условия или контрол. Всички избори се правят свободно и без прилагане на някаква сила. Запишете избраните елементи на дъската така, така че те да останат в съзнанието. След това, за привличане на вниманието към гърдите си, вие обяснявате, че вътре е "капсула на времето", съдържаща предсказания на избор, само че тези членове на аудиторията. Отворете багажника и извадете по-голямата капсула на времето. Това е прозрачен пластмасов контейнер с размери 9 см на височина и повече от 4 см в диаметър. Делото отвинчивается, и зрителят получава голям запечатан плик. Той го отваря и чете предсказание. Това е на 100% верни!!! Погледнете тези невероятни функции : * използвайте за предсказване на заглавието или ефект тип гнезда от клетки, в която размер на часовник, гривна или портфейл се появяват вътре в сандъка. * Идеално за търговски изложения, търговски срещи, круизни кораби и т.н., където потребителски прогноза е много мощен и търговска. * Предсказание може да бъде голям и да се оформи толкова често, колкото е необходимо, за да се поберат в рамките на капсули. * Лесно да се направи и може да бъде направено в рамките на шест фута от страна на публиката. * Изключително портативен. Изпълнението На Криза Angle :
Обувки за обслужващ персонал :
Ние гарантираме, че ще останете доволни от нашите услуги и продукти. Ние никога няма да позволи на никого от нашите клиенти понесат никакви загуби. В случай, че сте получили от нас някакви дефектни стоки, моля, уведоми ни веднага след получаване на съответните стоки. И ни предлагат наранена снимка или видео. Тогава ние определено ще отговаря за приемането на връщане, в съответствие с нашата политика за връщане и връщане на парите.
Политика За Възстановяване И Връщане На Парични Средства
Ако получите продукт, който е повреден или дефектен; моля да ни уведомите в рамките на 7 дни, за да получат разрешение за възстановяване. Моля, обърнете внимание, че купувачът трябва да носи отговорност за возвращенную разходите за доставка, както и всички повредени/дефектни стоки трябва да бъдат върнати за нас надеждно опаковани и увита.
След като сме получили продукт, ние ще проверим и изпитаме неполноценные детайли. Ако открием дефект, описан в комуникацията,
ние ще ви изпратим подмяна на дефектните части само в следващата си поръчка. Или купувачът може да заплати цената за повторно доставка и поиска нов продукт. В противен случай ще се връщат пари.
Бележка : за изкуствен щети купувачът трябва да поеме пълна отговорност

Всичко за продукта

Пол:
Унисекс
Тип:
Маса
Приложени Ли Инструкции:
ДА
Характеристики:
Жонгльори Професионални, Етап
Размер:
One Size
търговска марка:
Крал Магия
Формуляр За Участие:
Сценична Магия
Материал:
Метални
Възрастова Група:
Възрастни

Клиентите също избират