Търговците на дребно 2-повече от всеки 7 години чорапогащи, чорапи бонбони цвят сгъстено децата бебе или дете расчесанный памук пролет есен есен зима

Търговците на дребно 2-повече от всеки 7 години чорапогащи, чорапи бонбони цвят сгъстено децата бебе или дете расчесанный памук пролет есен есен зима

Налично
BGN 6.32
Продукти:


**допълнителен продукт ще получите допълнителна отстъпка 4% от цени на едро!**
*Фабрика Веднага-Местна Марка*
Ние обикновено използваме тънък и лек материал като найлонова торбичка за опаковане на стоки, така, че ние можем да се запази цената перевозкы на пратката, за да се позволи на нашия клиент по-евтина цена.
Таблица с размер (см; отклонение : 1-3 cm) размер на етикет е подходящ за възрастта и интересите височина на талията*2 Дължина 95 2-3лет 90-100 20 54 105 3-4 години 100-110 21 61 115 4-5 години 110-120 22 66 125 5-7 години 120-130 23 70
Преди да използвате машината изплакнете с топла вода. obrushte сухо средство. използвайте нехлорный белина.
Плащане и доставка
Ние приемаме всички плащания, изброени по-горе.
Всички стоки, които са натоварени в рамките на 1-5 работни дни (с изключение на почивните и празнични дни), след като плащането ще бъде почистен.
ВРЪЩАНЕ
Ние гарантираме, че всеки предмет, който купувате, е съвсем нов и никога не е използван и не примерялся. (Няма възстановяванията при доставка и обработка на международни поръчки) *Всички отворени стоки ще бъдат приспаднати в размер на 25% от стойността на инвентара *моля, свържете се с нас по електронната поща, преди да изпратите обратно на вашия продукт. Залага се на нашите стоки, вие декларирате, че сте прочели и сте съгласни с нашите условия.
Обратна връзка и обслужване на клиенти
Ние се стремим към 100% положителна обратна връзка и искаме да Сте напълно доволни от покупката си и сделката. Ако сте недоволни от покупката си, по някаква причина, моля, дайте ни шанс да решите проблема си, преди да оставите коментар. Ние ще отговорим на вашите имейли, колкото се може по-бързо, обикновено в рамките на 24 часа. Ние ще оставим положителни оценки по отношение на всички успешно завършени сделки.
Моля, свържете се с нас чрез системата за съобщения . Нашия отговор в рамките на 24-36 работни часа и включва вашия адрес на електронна поща, позиция # вашата покупка, когато ни изпращате електронно писмо, за да можем да ви служи по-бързо и ефективно. Също така няма да скрие своя адрес за електронна поща. По този начин, ние знаем кой сте, по-бързо да отговори на вашите въпроси. Понякога спам-филтри блокират нашите електронни писма, и, моля, не забравяйте да проверите вашата папка за спам или папка за масова поща за наличие на някакви липсващи съобщения, ако не получите от нас няма съобщения в рамките на 48 работни часа.
Моля, посетете нашия магазин. Моля, правете залози с увереност. - Моля, не забравяйте да гласуват за нашите услуги, когато оставите коментар и ни давате 5-звезден рейтинг за всички. 5-звездно обслужване е приоритет .ако не сте получили 5-звездно обслужване, моля свържете се с нас на първо място и се уверете, че ние ви даваме тази услуга.положителна оценка и обслужване на клиентите е наш приоритет.много ви благодаря за покупки в нашия магазин.

Всичко за продукта

Размер:
95, 105, 115, 125
търговска марка:
wobfaobxylf
Материал:
Памук
Пол:
Момичета
Вид На Модела:
Твърд
Отдел Име:
Деца
Тип Елемент:
Плътен

Клиентите също избират