Портативни слънчеви очила и чанта с цип очила твърд черен калъф 160 * 70*40 мм за малки слънчеви очила и оптични рамки за очила Case005
New - 41 %

Портативни слънчеви очила и чанта с цип очила твърд черен калъф 160 * 70*40 мм за малки слънчеви очила и оптични рамки за очила Case005

Налично
BGN 1.70
BGN 1.00
Продукти:


1.ние приемаме следните начини за плащане : карта на cridet; moneybooker;T/T;western union.
2.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
3. купувачът носи отговорност за всички данъци и / или такси, събирани от неговата страна.
Ние не изпращаме стоки в неделя!
Ние не ще достави на стоки по време на китайски официалните празници, но ние ще ви изпратим стоки, много скоро след празниците. (ще има обявление на сайта)
1. Всички поръчки се изпращат с помощта на експресна доставка и изпратени в рамките на 1-2 работни дни от момента на ПЛАЩАНЕ.
Номер за проследяване ще ви бъде изпратен по електронната поща, след като вашата поръчка ще бъде изпратена.
Ако не сте получили номер за проследяване по имейл в рамките на 7 работни дни от датата на потвърждение на плащането, моля, проверете вашата папка за спам, а след това се свържете с нас.
Забележка : Моля, позволете 5-9 делнични дни за вашата пратка пристигне.
2.Ако предпочитате да изпратите въздушна поща стълб кит, поръчки се изпращат в рамките на 1-2 работни дни от момента на ПЛАЩАНЕ.
Забележка : цената за транспорт ще бъде по-ниска,отколкото Експресна доставка, но няма да имат номер за проследяване. Моля, позволете на вашето тегло се стигне в рамките на 12-24 работни дни.
1.Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките. Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.
2. купувачът трябва да се свърже с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.
Моля, обърнете внимание : ние не покриваме всички предмети за щети след употреба на или в резултат на увреждане на вода.
Трябва ли да бъдат необходими възстановявания :
Стъпка 1), за да се свържете с нас чрез Alibaba.com център за съобщения s message center
Стъпка 2) предоставите колкото може повече подробности за проблема, който сте срещнали
Стъпка 3), ще бъде издадено разрешение за връщане на стока
Стъпка 4) върнете продукт за последователен обмен или за връщане на парите
Ние ще дадем положителна оценка, след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Ние искаме вие да разберете, че ние много ценим обслужване на клиенти.Ако имате някакво оплакване,моля, дайте ни възможност да се реши този проблем, преди да ни остави отрицателен коментар.Ние сме сигурни, че винаги има решение и сме сигурни, че не искаме да е лоша обратна връзка е там, където свършва транзакция.
Въпрос : Как мога да платя своята покупка?
A : ние приемаме следните начини за плащане : кредитна карта, moneybookers;T/T;western union.
Въпрос : Колко струва доставката на моята страна?
А : цената на доставка зависи от носещата да изберете и пълен тегло на стоките в поръчката, цената на доставката на повече от едно добро в една поръчка-евтино от стоки, разделени в различни поръчки, затова ние ви предлагаме да закупите повече от едно добро в рамките на една поръчка за запазване на цени на доставка, ние имаме много красиви аксесоари, като случаят и чанта, моля имаме посещение, ако ви трябват те.
Въпрос : има ли някакъв номер за проследяване за моя продукт?
А : Да, ние ще изпратим всяка поръчка с тяхното проследяване номер, и можете да видите Штаус изпращане на отговаряне на сайта.
Въпрос : идва ли този продукт с търговците на опаковката?
А : ние обявиха детайл опаковка на описанието на всеки продукт, моля проверете го, Благодаря!
Въпрос : аз съм реселър,аз исках да си купя много части на стоката, каква е цената на едро?
А : Здравейте, благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря!.

Всичко за продукта

Тип Елемент:
Аксесоари За Очила
Аксесоари За Очила:
Калъфи И Чанти
Вид На Модела:
Твърд
Височина На Продукта:
4.5cm
Дължина На Продукта:
16cm
Номер На Модела:
Нещо 005
Широчина На Елемента:
6.5cm
търговска марка:
Carmim
Диаметъра На Продукта:
5cm
Пол:
Унисекс
Тегло На Продукта:
61.2g

Клиентите също избират